Uw bouwpartner

Nipeco begeleidt de klant - tijdens het gehele traject - bij verschillende zaken. Door de begeleiding van Nipeco staat u voor minder vragen en obstakels tijdens de voorbereidings-, ontwikkelings- en plaatsingsprocedures van uw bouwobject.  

 

De gemeente: regels en mogelijkheden

Voordat u een offerte gaat aanvragen, is het verstandig om bij de afdeling Bouw- en Woningtoezicht van uw gemeente navraag te doen over de geldende regels m.b.t. de uitvoering van de buitenwanden en het dak, de maximaal bebouwbare oppervlakte en de zijwand- en nokhoogte. Ook kunt u hier de benodigde aanvraagformulieren en een situatieschets met kadastrale aanduiding van de bouwplaats verkrijgen. Deze gegevens heeft u nodig voor de bouwaanvraag.
De offerte

Door contact op te nemen met Nipeco kunt u een oriŽnterende en vrijblijvende offerte aanvragen. 
Naar aanleiding van deze aanvraag ontvangt u op korte termijn een vrijblijvende prijsopgave.  
De vergunning

Als de offerte geheel overeenkomt met uw wensen, verzorgt Nipeco de bouwtekeningen ťn het invullen van de aanvraagformulieren voor uw vergunning. Deze formulieren ontvangt u z.s.m. retour, zodat u deze kunt indienen bij uw gemeente. Vraag - indien mogelijk - een ontvangstbewijs voor het afgeven van deze formulieren.  
De goedkeuring

Na de (gemeentelijke) goedkeuring van uw bouwplan neemt u contact op met Nipeco voor het vaststellen van een bouwdatum. Bovendien bezoeken zij de bouwlocatie om de situatie ter plekke te bekijken en om de offerte en bouwtekeningen nogmaals met u door te nemen. Hierna ontvangt u een opdrachtbevestiging.